6 enkle tips til flere likes på Facebook

Kunne din Facebook side bruge noget mere aktivitet? Selvfølgelig kunne den det. Man kan aldrig få nok!
Jo mere du arbejder, jo mere tid du bruger og jo mere du sætter dig ind i at bygge en gruppe af trofaste følgere, jo bedre – ikke?

Der er flere ting du kan gøre – og du kan starte i dag. Her og nu. Selvom “likes” ikke er alt, så er det alligevel en vigtig ting at få bygget en gruppe af følgere op. Med tiden skulle de gerne blive kunde, eller måske lokke en bekendt til at se nærmere på din side.

Nogle af tingene, der gennemgås i dette indlæg kan være indlysende (Og alligvel tit glemt), i mens andre kan være noget nyt for dig.

Uanset hvad, så kommer der her 6 tips til dig og din Facebook side:

  1. Vær sikker på at der er en “Like”-knap på alle de vigtige sider på dit website eller webshop. Mange gør ikke dette, og forstår ikke, hvorfor de ingen likes får.
  2. Tilføj dit Facebook link til din email signatur. Du kan indsætte et lille ikon og tilføje et link til din Facebook side lige nedenunder. Noget lign: Følg os på Facebook: facebook.com/Memoo
  3. “Krydslink” til dine andre sociale medier. Har du Twitter, Linkedin eller noget helt tredje, kan det være en idé at opfordre dine følgere til at like dig på alle medierne.
  4. Igangsæt en “like” konkurrence på din Facebook side. Disse konkurrence skaber altid god aktivitet, og behøves ikke koste det store. Hvis du er rigtig smart udlover du en et af dine egne produkter eller serviceydelser, og får på den vis også lidt ekstra reklame og omtale.
  5. Få dit Facebook link me på dit printmateriale. Selvom det virker ret indlysende(Du var advaret), så glemmer folk det alligevel. HUSK nu at tilføj en opfordring og et link til din side, på alle dine flyers, visitkort, bannere mv.
  6. Vær tiltalende. De fleste potentielle følgere tager altid lige et kig på din side, inden de tager den store beslutning at “like” dig. Sørg derfor altid for at holde din side opdateret, relevant og interessant. Du behøves ikke den store strategi for at være god på de sociale medier. Vær nærværende, spontan, sjov og gør den til DIN side!
    Del de sjove oplevelser i hverdagen – og ikke bare når du er på messe den ene gang om året… Det er altså kun sjovt for dig, dine medarbejdere og mor.

Tak fordi du læste med! Næste gang skal vi kigge på, hvordan du kommer i gang med at opsætte annoncer og kampagner i Facebook! Jeg håber du vil læse med.

Har du brug for hjælp til Facebook annoncering? Så sidder vi altid klar til at hjælpe dig.

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.