Sådan får du den perfekte webshop løsning

Vil du gerne være selvstændig med egen webshop, men ved du ikke hvor du skal starte? Det er en jungle at finde rundt. Særligt hvis man ikke har den store tekniske erfaring med at drive online forretning.

Uanset hvilken ide eller virksomhed du har, hjælper Memoo dig på hvert skridt af vejen, til hvordan du får en succesfuld webshop løsning.

Når du har læst guiden her igennem så tøv ikke med at ringe til os eller udfylde formularen i toppen af siden for at få et uforpligtende tilbud.

Kendt fra:

Prøv vores uforpligtende prisberegner

1/8
GÅ TILBAGE Start forfra

Hvor stor er din virksomhed?

Nystartet Nystartet
Lille virksomhed Lille virksomhed
Mellemstor virksomhed Mellemstor virksomhed
Stor virksomhed Stor virksomhed

Hvor mange unikke undersider har du ca. brug for?

Eksempelvis: Kontakt os, om os, presse, ledige stillinger, sådan arbejder vi ...

Udviklet fra bunden eller med tema?

Et tema er til dem, der ikke har specielle krav til funktioner på hjemmesiden.
Temaet fungerer som et slags skelet, som der bygges op omkring.
Udvikling fra bunden laves i forbindelse med mere komplekse og krævende løsninger.

Udvikles med et tema Udvikles med et tema
Udvikles fra bunden Udvikles fra bunden

Skal din hjemmeside fungere som webshop?

En webshop er til dem, der ønsker at sælge varer online, og hvor der foretages et køb.
Det er altså ikke for dig som konsulent, bureau fotograf eller lign.

Nej, bare en hjemmeside Nej, bare en hjemmeside
Ja - det skal være en webshop Ja - det skal være en webshop

Har du brug for et nyt logo?

Et logo er et musthave for enhver virksomhed, men måske har du allerede et.

Nej, jeg har ikke brug for et logo Nej, jeg har ikke brug for et logo
Ja, jeg har behov for et logo Ja, jeg har behov for et logo

Har du behov for specielle features?

Som eksempelvis booking/kalender, brugersystem, atypiske købsfunktioner og lign.

Ja, det har jeg brug for Ja, det har jeg brug for
Nej, det er ikke lige mig Nej, det er ikke lige mig
Ved ikke Ved ikke

Skal din hjemmeside understøtte flere sprog?

Ja, flere sprog til mig! Ja, flere sprog til mig!
Nej, dansk fungerer for mig. Nej, dansk fungerer for mig.
ebook

Din pris er næsten klar
Udfyld formularen nedenfor. Herefter sendes prisestiamt og detaljer til dig på mail. Husk at du også kan vælge at modtage vores gratis e-bog ved at krydse det af i formularen.

Sådan får du den perfekte webshop løsning

Vil du gerne være selvstændig med egen webshop, men ved du ikke hvor du skal starte? Det er en jungle at finde rundt. Særligt hvis man ikke har den store tekniske erfaring med at drive online forretning.

Uanset hvilken ide eller virksomhed du har, hjælper Memoo dig på hvert skridt af vejen, til hvordan du får en succesfuld webshop løsning.

Når du har læst guiden her igennem så tøv ikke med at ringe til os eller udfylde formularen i toppen af siden for at få et uforpligtende tilbud.

Kendt fra:
Prøv vores prisberegner

Hvad kræver du af din webshop løsning?

Som professionelt webbureau er vi altid klar til at høre din ide eller de tanker, du har om din virksomhed og assistere med at transformere de tanker til en webshop løsning.

Vi har utallige timers erfaring med at lave webløsninger til erhverv, og den erfaring viser os, at resultatet bliver bedre, hvis du som virksomhedsejer er afklaret med disse 3 ting fra start:

 

1. Hvad vil du have ud af din webshop løsning?

“Forøget omsætning” tænker du naturligvis.

Men selvom dette selvfølgelig er det overordnede mål med en webshop, så er det vigtigt at have andre mål med sin løsning. Overvej eksempelvis hvordan din webshop skal nå din målgruppe, og om du måske vil forsøge at ramme en helt ny målgruppe, som ikke er mulig at nå med en fysisk forretning!
Har man allerede et firma, kan en webshop kan også være med til at skabe forøget opmærksomhed på ens brand. En webshop kan desuden være en unik mulighed for at udvide sit varesortiment, idet du nu har ubegrænset hyldeplads.

En webshop er fuld af muligheder! Hvilke tiltaler dig? Forestil dig hvad du kunne tænke dig, din webshop kommer til at betyde. Har du eksempelvis ambitioner om at lave Danmarks bedste/største/sjoveste/vildeste [indsæt din vare her] webshop?

Eller noget helt andet?

Hvad end dine drømme er, står vi klar til at hjælpe dig på hvert skridt af vejen til at realisere dem. For os er ingen drømme for store og ingen detaljer for små.

 

2. Hvad vil du have din webshop?

Ja, altså udover dine varer selvfølgelig.

Forskellen på en dårlig og en god webshop ligger i høj grad i de “funktioner”, der er tilgængelige for kunden på din webshop.

Funktioner kan være mange ting. Bl.a. muligheden for at oprette log-in som kunde, tilmelde sig et nyhedsbrev eller dele sit køb på sociale medier. Hvad med muligheden for at tilknytte en professionel blog til din webshop?

De forskellige funktioner spiller sammen og booster din forretning på mange måder, som vi naturligvis gerne vil forklare nærmere ved en samtale.
Dertil kommer andre praktiske funktioner, der sørger for, at man nemt og hurtigt kan finde det man leder efter – eks. diverse muligheder for at sortere varerne på siden.

 

Hvordan skal din webshop se ud?

Her kommer de store æstetiske betragtninger i spil. Her skal du igen have din målgruppe og din virksomheds personlighed i tankerne.
Selvom webdesign kan virke som lidt af et fremmedord, har du helt sikkert nogle tanker om designet. Prøv at tage et stykke papir og en blyant og lav en skitse af hvordan du kunne tænke dig, at din webbutik skal se ud.

Ved at tegne en skitse får du visualiseret dine tanker, og vores dygtige designer vil derefter meget bedre kunne forstå, præcis hvad du ønsker.

En skitse siger os mere end tusinde ord, og du undgår risikoen for eventuelle misforståelser og dermed komplicerede rettelser senere i udviklingsprocessen.

 

Online marketing – en del af en professionel webshop løsning

Betragt din webshop som din bil. Det kan godt være, at den ser fantastisk ud, men hvis den ikke har nogen motor, så kommer du ingen vegne.

Ja, en lidt kryptisk sammenligning, men lad os forklare hvad vi mener: Selvom din hjemmeside har et fantastisk design med lækre funktioner, så er det hele til ingen verdens nytte, hvis du ikke får nogle besøgende.

Ligesom bilen uden motor kommer din webshop ingen vegne uden kunder.

Nogle mennesker har en ide om, at sekundet webshoppen er oppe at køre, vælter det ind med salg. Men her må vi desværre bryde idyllen om at ligge på sofaen, og blive rig mens du sover: Man må arbejde for sine kunder.

Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe og rådgive om, hvordan du ikke bare får dit første salg, men også hvordan du optimerer antallet af salg fra din webshop løsning.

 

Muligheder for online marketing

Du kender sikkert allerede til de traditionelle kommunikationskanaler. Papirreklamer, TV- og radioreklamer, mund til mund osv…

Der er ingen tvivl om at disse kommunikationskanaler er vigtige, særligt mund til mund har stor betydning for ens videre success.

Men når du bevæger sig over i den digitale verden online, kræver det en lidt anden tilgang til de forskellige måder, hvorpå du spreder budskabet om din virksomhed:

Content marketing

Et fantastisk koncept hvor du tiltrækker eventuelle kunder ved at skabe værdi for dem gennem blogging, guides, e-bøger mm.

Konceptet her er, at hvis kunden lærer dig at kende gennem spændende artikler eller lærerige e-bøger før behovet for at købe dit produkt opstår, så har han eller hun en større tilbøjelighed til at bruge din virksomhed senere.

En anden vinding ved content marketing er, at dit ”content” vil blive delt på nettet – det er 100% gratis marketing.

Content marketing koster lidt og giver meget.

Annoncering på sociale medier (Facebook)

Før effektive marketing-kampagner på Facebook.

Det er ikke nogen hemmelighed, at rigtig meget trafik ryger gennem de sociale medier.

Facebook er den næstmest besøgte side på nettet efter Google, så her er rig mulighed for at høste kunder, og idet Facebook er et socialt medie, har du som virksomhed desuden en helt unik mulighed for at kommunikere med dine kunder.

Facebooks marketingkampagner kan skræddersys den enkelte kunde, så han eller hun ser dit produkt alt efter hvilke cookies og websitedata der ligger i deres browser.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Arbejd med din hjemmeside i de organiske søgeresultater for at opnå en solid og stabil indtjening på langt sigt.

På Google går 91% af søgetrafikken gennem den første side og 31% gennem det første resultat.

Det kan på alle måder betale sig, at du spiller bold med søgemaskinen, og bruger Google til fordel for ens virksomhed. Førsteprioriteten er naturligvis at have en god side med godt, unikt og spændende indhold. du kan imidlertid også justere lidt på visse parametre, så Google synes bedre om din side.

Google AdWords

Betal for at få Google til at placere din webshop i toppen af søgeresultaterne sammen med andre reklamer.

Google Adwords er en fantastisk kortsigtet investering for din hjemmeside, og det kan være med til at booste salget og etablere dig mere permanent på nettet. Dog skal man altid rette blikket efter den langsigtede løsning, som er SEO – kunsten at ligge i top på Google, uden at betale en øre.

Et andet uheldigt aspekt af Adwords er, at linket til din hjemmeside mærkes med ”Annonce”.

Som virksomhedsejer har du ikke nødvendigvis tid til at blive ekspert i online marketing, men bare rolig. Vi er specialister, så du ikke behøver at være det.

Vi assisterer med Facebook annoncering samt Google Adwords & SEO, og rådgiver om content marketing-planer. Uanset om din webshop er lavet her hos os eller andetsteds, så er vi klar til at hjælpe.

Så selvom man skal arbejde for sine kunder, vil vi med en support løsning hellere end gerne tage den arbejdsbyrde på os.  Så du har mulighed for at rette din fulde opmærksomhed mod at administrere din webshop.

Fremtidssikring af din webshop

Når man ser sin webshop oppe og køre for første gang, er det svært at få armene ned af ren og skær begejstring.

Derfor tænker mange ikke på alle de farer, ens webshop er udsat for, indtil uheldet en dag er ude, og du står med håret i postkassen. Din webshop kan have fejl, være udsat for hackerangreb og virus, gå ned på grund af serverproblemer og meget andet.

Når ens webshop er færdig, er det vigtigt at fremtidssikre den, så du kommer helskindet ud af det, hvis der skulle opstå problemer.

Memoo tilbyder en supportpakke med backup af din hjemmeside, sikkerhedsovervågning og rettelse af kritiske fejl indenfor 24 timer. Så kan du sove trygt om natten!

I supportpakken vi tilbyder hos Memoo, inkluderer vi desuden både hosting og domæne. Den placeres på en lynhurtig server i Danmark, som sikrer dig 99,9% online-tid og lynhurtige svartider, der garanterer dig god SEO-værdi. Derudover får du daglige backups og overvågning – 24 timer i døgnet.

 

Vejen til den bedste webshop løsning, webshop pris mm.

Hvilken webshop skal jeg vælge?

Når vi designer en webshop, så benytter vi os af et af to systemer: Shopify eller WooCommerce.

De to systemer er forskellige, og vi beslutter i fællesskab med kunden hvilket system der egner sig bedst til deres behov.

Først må du afklare sig med, hvad du har brug for. Alt efter størrelsen og profilen på ens virksomhed kan man have forskellige behov. Ønsker du en nem løsning, der hurtigt kan tilpasses, og som virker for alle? Eller ønsker du en mere unik løsning, der til gengæld er lidt mere omstændig at få på plads?

 

Shopify – den nemmeste webshop løsning

Rigtig, rigtig mange virksomheder bruger Shopify til deres webshops.

Shopify egner sig fantastisk til små og store webshops af den lidt mere traditionelle slags, hvor man vælger et produkt, lægger det i en kurv, og går til kassen, hvor man betaler og får styr på fragt.

Det er nemt at sætte op og nemt at styre. Desuden har Shopify en voldsom styrke ved det ekstremt store udvalg af apps og plugins til webshoppen. Shopify er skabt til webshops, og det fungerer rigtig godt.

Dog er Shopify ikke så redigerbart, som man kunne ønske, og desuden betaler du månedligt for et Shopify abonnement + diverse plugins, samt andre mindre gebyrer.

 

Woocommerce – open source webshop

WooCommerce er et plugin til WordPress, og denne løsning bruges ligeledes af mange store virksomheder.  WooCommerce er som en del af WordPress gratis. Man kan ligesom Shopify købe plugins til det hvor du i stedet for at betale en månedlig pris, kun betaler én gang.

Der hvor WooCommerce har sin styrke for alvor, er ved redigerbarhed. Der er mulighed for at lave en fuldstændig unik webshop med unikke features og et skræddersyet udseende. WooCommerce er derfor også lidt mere omfattende at programmere end Shopify, og der er flere ting du selv skal have styr på såsom domæne og SSL certifikat.

En lang historie kort

  • Shopify er for dig som ønsker en nem og god alt-i-en løsning hvor alting er integreret samme sted.
  • WooCommerce er for dig som ønsker en helt unik webshop med unikke funktioner der kan tilpasses fuldstændig som det ønskes.

Køb af løsning

Hvis du er seriøs med din virksomhed, er det eneste rigtige at få et webbureau til at lave din hjemmeside.

Når du køber en webshop løsning hos Memoo, får du en pakkeløsning med mulighed for at inkludere online marketing, SEO, support, hosting, backups mm. I stedet for at have aftaler med 117 forskellige firmaer på nettet er det hele centraliseret et sted: Lige her hos os.

Hos os lægger vi stor vægt på, at du som kunde skal være tryg ved at lade os håndtere din webløsning. Det er trods alt den nok vigtigste investering for din virksomhed vi taler om!

Prisen på en webshop varierer meget, alt efter de personlige ønsker og krav du har til den. Derfor kan der ikke gives et entydigt svar på, hvor meget lige netop din webshop kommer til at koste, men vi kan sige med sikkerhed, at der findes ingen god gratis webshop eller billig webshop. Man får hvad man betaler for, og hvis et tilbud virker for godt til at være sandt, er det ofte tilfældet.

Prøv vores prisberegner på toppen af siden for en vejledende pris eller kontakt os for en hyggelig samtale, en kop kaffe og et uforpligtende tilbud. Hvis du ikke har mulighed for en telefonsamtale så udfyld formularen i toppen af siden. Det tager kun 5 minutter, og så er du allerede godt i gang med din egen, professionelle, webshop løsning.

Webbureau
Udtalelse fra Trustpilot

Webbureau

Professionelle, kreative og pligtopfyldende unge drenge, som kan deres kram. Kan varmt anbefales.

Morten Kolind

5 / 5 stjerner

Få et uforpligtende opkald i dag

Lad os komme med et bud på, hvordan du løfter din virksomhed til et helt nyt niveau med en ny hjemmeside.
Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OS I DAG