Dårlige billeder = Dårlig hjemmeside

Hvis du har en hjemmeside, ved du også hvor vigtigt det er at opnå og fastholde dine besøgendes interesse. Du kender (forhåbentligt) også værdien af at holde dem på siden.

En del webudviklere/designere og erhvervsfolk overser værdien af gode billeder, men i en verden proppet med Instragram, Facebook, Pinterest og andre visuelle sociale medier, er fotos en essentiel og vigtig del af din hjemmeside.

Flere fagfolk kalder vores tid for “den visuelle alder”, hvor fotografi(Specielt professionelt fotografi) vil hjælpe dig og din forretning med at opretholde besøgendes interesse.

Hvorfor er professionelle billeder vigtigt for din hjemmeside?

Jeg giver her 6 vigtige grunde til, hvorfor du skal bruge mere tid og krafter på at inkludere gode billeder på din hjemmeside.

  1. Som nævnt tidligere, lever vi i en tid, hvor de visuelle kommunikationsværktøjer fylder en hel del. Hvis du derfor kan sørge for, at din hjemmeside indeholder gode og engagerende billeder – gerne billeder, der er relevante til eksempelvis din artikel – vil brugerne fastholdes og fortsætte med at undersøge din side.
  2. Førstehåndsintrykket betyder alt. Virkelig alt. Det sekund hvor din bruger – og potentielle kunde – lander på din side og oplever det væld af indbydende billeder, vil han/hun vil automatisk danne sig et godt førstehåndsindtryk af din hjemmeside.
    Tit er det også med til at øge troværdigheden omkring din side – hvilket i sig selv er et enormt godt argument for at få smidt nogle billeder på siden, da troværdighed i sidste ende er det, der gør forskellen mellem et salg eller ikke et salg
  3. Fotos og billeder tiltrækker – specielt dem, der er “udført” eller opsat så de virker relevante, sammenlignet med indholdet. Det er specielt vigtigt når du arbejder med webshops.
    Når dine potentielle kunder/køberne laver deres research og første gang besøger din side, vil billeder øge chancen for et salg med hele 60%. (Engelsk link)
  4. I en tid domineret af sociale medier er professionelle billeder et vigtigt våben. Du kan bruge dine billeder på bl.a. Facebook, Instagram og Pinterest og lignende sociale netværk. Alene som aktiv bruger af de sociale medier, vil du kunne skabe et større mersalg, være tæt på dine kunder og yde en god service.
  5. Ifølge en undersøgelse lavet af the National Retail Federation(Engelsk link), vil en stor del af dine kunder foretrække visuelle/billedlige informationer, frem for tunge, tekstbaseret produktbeskrivelser, brugsvejledninger mv.

Vælg de gode billeder

Selvfølgelig, skal du for at opnå den maksimale effekt, kun vælge de gode billeder. Det går ikke, at du bare hugger de mest pixlerede og dårlige billeder fra Google! Udover at de er af dårlig kvalitet, risikerer du også at komme i klemmen i fht. Ophavsretten. Undgå for guds skyld den – det giver så meget åndsvagt papirarbejde.

I stedet anbefaler vi, at du bruger den ekstra tid, eller den ekstra bunke penge på en professionel fotograf – eller i hvert fald bare en licens til de billeder, du køber,
At gøre den ekstra indsats vil skabe dig signifikante resultater, og i sidste ende betaler det sig selv.
Se det som en investering, som kan tjenes hjem når din hjemmeside ser super skarp og indbydende ud, med alle de nye billeder.

Hos Memoo gør vi en dyd ud af at sikre os, at du som kunde forstår vigtigheden af at have adgang til gode visuelle værktøjer.
Vi ved godt, at hvide felter med “udfyld-bare-resten-selv” ikke fungerer, og derfor hjælper vi dig mere end gerne på vej, til når du skal finde billederne til din næste hjemmeside eller webshop.
Går du overvejer om du skal investere i en ny hjemmeside, så læs vores tidligere indlæg
“En professionel hjemmeside er den bedste og mest effektive investering”

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.