Tid til en professionel hjemmeside?

Så har du ramt det rette sted. Se med her hvorfor.

Klar på en ny hjemmeside?

Gør som mange andre – lad os hjælpe dig i gang med en professionel hjemmeside!
Vi har mange års erfaring i udvikling, design og optimering af hjemmesider – og deler glædeligt ud af vores erfaringer.

Egen hjemmeside for FFE kampagne
Billig hjemmeside i wordpress for Bornholms Efterskole
En nem og billig hjemmeside for peugeotkværn
Poul Pava fik billig hjemmeside med webshop

Hvorfor vælge Memoo?

Et unikt design

Vi udarbejder et unikt design, skræddersyet til dit behov og målgruppe. Designet er responsive, som gør hjemmesiden brugervenlig på PC, smartphones og tablets.

Brugervenligt system (CMS)

Vores hjemmesider bygger på et WordPress system, der sikrer at du også har nem adgang og mulighed for at tilføje produkter, skifte billeder, ændre tekst og meget mere!

Projektstyring

Du får 100% gennemsigtighed i dit projekt. Du tilknyttes en fast projektleder, der også sørger for ugentlig rapportering.

Verdensklasse support

Du får adgang til vores videomateriale, så du også selv kan blive hjemmeside ekspert! Du er selvfølgelig stadigvæk dækket af livslang support på telefon og mail.
Ny hjemmeside i responsivt web design

Hvorfor bør du investere i en Professionel hjemmeside?

Verden er i konstant digital udvikling, og hvad der virkede i går, virker højest sandsynligt ikke i dag. Let tilgængelighed har altid været grundsten som virksomhed, uafhængig af branche, og med onlineverden i så hastig vækst, er en stærk digital visuel identitet et must-have i 2017.
Hvis ikke man som virksomhed har en hjemmeside, eller i det hele taget bare en ikke-funktionel hjemmeside, vil de søgende kunder blive ledt videre til en konkurrent, som har klaret dette punkt bedre end din hjemmeside. At have sin egen hjemmeside, er stedet man bør starte.

Hos Memoo tilbyder vi professionelle hjemmesider, med eget domæne, til et overskueligt beløb. Vi tror og brænder for et kompromisløst produkt og afleverer derfor altid en hjemmeside, der for dig som kunde, er let at gå til. Vi gør det helt uden skjulte ekstragebyrer, som bindende supportaftaler og andre åndsvage ekstraydelser. Hos os gør vi en stor dyd ud af brugervenlighed og hjemmeside design, men skulle du alligevel stå overfor tekniske udfordringer, er du altid dækket af fri support. Til hver hjemmeside udarbejder vi et unikt design – skræddersyet til din virksomhed og dens målgruppe. Alt er simpelthen inkluderet – vi er trætte af branchens frække kneb, og ønsker at gå vores egen vej.

Hos Memoo har vi mange års erfaring i udvikling, design og konverteringsoptimering, som sikrer dig en super lækker – og ikke mindst professionel hjemmeside, til dig og din virksomhed. Vi er unge, passionerede og brænder for det vi laver, og så tør vi stå på mål for vores arbejde. Vi håber at høre fra dig.

Prøv også vores gratis prisberegner

Skal vi komme i gang?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 24 timer

Holdet bag tilbuddet om billig hjemmeside

Det skal starte et sted

Vi ved, hvad der skal til for at tiltrække de kunder netop du ønsker og hvordan man opstiller en hjemmeside på den helt rigtige måde. Kontakt os fra Memoo for at høre nærmere!

Ring på tlf. 71 80 50 00
Holdet bag tilbuddet om billig hjemmeside

Memoo

Et digitalt webbureau med fokus på webløsninger og grafisk design til skarpe priser

CVR: 37215856

Kontakt

Memoo I/S
Sandemandsvej 2
3700 Rønne

+45 71 80 50 00
miklas@memoo.dk

Skal vi ringe dig op?