Professionelle hjemmesider uden skjulte gebyrer

Vi leverer både brugervenlige hjemmesider og mere avancerede webløsninger

Få skræddersyet din egen hjemmeside

Vi designer og udvikler hjemmesider, der gør, at du kan fokusere på det, din virksomhed er bedst til. Med flere års erfaring i udvikling, design og optimering af hjemmesider, sammensætter vi den helt perfekte hjemmeside til dig og din virksomhed – uden skjulte gebyrer. Hos os kan alle ønsker imødekommes, og det, som ikke er standard, udvikler vi fra bunden.

Hvorfor vælge Memoo?

Skræddersyet design

Vi leverer helstøbte webløsninger lavet inhouse - unikt design, skræddersyet til dit behov og din målgruppe. Designet er altid responsive, hvilket gør hjemmesiden brugervenlig på både din computer, smartphone og tablet.

Brugervenligt system (CMS)

Vores hjemmesider udvikles på basis af det brugervenlige CMS-system WordPress, der sikrer, at du i fremtiden har rig mulighed for at tilrette tekster, skifte billeder og hvad du ellers har brug for som hjemmesideejer.

Projektstyring

Når du får udarbejdet en hjemmeside hos Memoo, tilknyttes du altid en fast projektleder, der sørger for ugentlig rapportering og kontinuerlig gennemsigtighed gennem hele forløbet.

Support i verdensklasse

Efter hjemmesiden leveres, får du adgang til vores videomateriale, så du også selv kan blive ekspert i din egen hjemmeside - men du kan selvfølgelig også altid få gratis hjælp af os, indtil du er kommet helt ind i systemet.

Skal vi komme i gang?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Ny hjemmeside i responsivt web design

Hvorfor bør du investere i en professionel hjemmeside?

Verden er i konstant digital udvikling, og hvad der virkede i går, virker højest sandsynligt ikke i dag. Let tilgængelighed har altid været grundsten som virksomhed, uafhængig af branche, og med onlineverden i så hastig vækst, er en stærk digital visuel identitet et must-have i 2017.

Hvis ikke man som virksomhed har en hjemmeside, eller i det hele taget bare en ikke-funktionel hjemmeside, vil de søgende kunder blive ledt videre til en konkurrent, som har klaret dette punkt bedre end din hjemmeside. At have sin egen hjemmeside, er stedet man bør starte.

WordPress CMS

Hos Memoo tilbyder vi en professionel hjemmeside, med eget domæne, til et overskueligt beløb. Vi tror og brænder for et kompromisløst produkt og afleverer derfor altid en professionel hjemmeside, der for dig som kunde, er let at gå til. Vi gør det helt uden skjulte ekstragebyrer, som bindende supportaftaler og andre åndsvage ekstraydelser.

Vi gør en stor dyd ud af brugervenlighed og hjemmeside design. Derfor udvikles alle vores webløsninger i CMS-systemet WordPress der gør, at du som kunde i fremtiden har rig mulighed for at tilrette og udskifte billeder, tekster og hvad der ellers vil være relevant at kunne ændre. Systemet er super let at betjene, men skulle du alligevel stå overfor tekniske udfordringer, er du altid dækket af fri support, og vi er næsten altid på pinden, også i weekender og på helligdage. Samtidig har du den fordel, at vi, helt fra starten, sørger for basal søgemaskineoptimering (SEO) på din hjemmeside, og du kan dermed allerede komme ét skridt foran dine konkurrenter på Google.

Gennem mange års erfaring i udvikling, design og optimering af webløsninger, designer og udvikler vi dagligt professionelle hjemmesider, der gør, at du som kunde, kan fokusere på det, der er vigtigt for netop din virksomhed. Vi har dygtige designere og udviklere inhouse der gør, at vi kan levere alt fra simple og brugervenlige hjemmesider, til mere avancerede webløsninger, der skal matche mere specifikke krav. Det, som ikke er standard, udvikler vi fra bunden. Til hver hjemmeside udarbejder vi et unikt design – skræddersyet til din virksomhed og dens målgruppe. Alt er simpelthen inkluderet.

Hos os ejer du selv din hjemmeside – ingen skjulte gebyrer

Vi er trætte af branchens frække kneb, og ønsker at gå vores egen vej. Rigtig mange andre reklame- og webbureauer binder deres kunder i mange år frem på åndsvagt dyre abonnementaftaler. En næsten gratis webløsning, kan derfor hurtigt gå hen og blive rigtig dyr i sidste ende – langt dyre end en hjemmeside, du selv ejer.

Hos os ejer du din egen professionelle hjemmeside. Du er ikke bundet op på urimelige abonnementer, der forlænger sig selv. Selve systemet vi opsætter din hjemmeside i er gratis, og du betaler derfor udelukkende for opsætning og design af hjemmesiden. Prisen varier så herefter af hvilket design, layout og funktioner du kunne tænke dig at have på din nye hjemmeside. Se vores kunder: Traveldotnordic, Kontorplus, SjootVillagulve, Flyttemaler, Genopliv, Servicegården, UBJ, A-bove, Naturplank, BNAutoteknik, Byggesagsbehandling-aps, Kontorplus, Godbilpleje, MoriKrise, Belladonna-aalborg,

Vi er unge, passionerede og brænder for det vi laver, og så tør vi stå på mål for vores arbejde. Vi håber at høre fra dig.

Prøv også vores gratis prisberegner

Hjemmeside
Udtalelse fra kunde

Hjemmeside

De havde en professionel tilgang til arbejdet, med plads til humor. Hele processen gik godt og smertefrit, og jeg er super tilfreds med resultatet.

- Rasmus Lintrup - Ejer af RL-Energi

5 / 5 stjerner

Memoo webbureau i København

Det skal starte et sted

Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at gå lige til sagen – og vi lytter, før vi taler. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få sparring og tilbud på ydelser indenfor webdesign, webudvikling og online markedsføring.

Ring på tlf. 70 66 68 47
Drengene bag Memoo Webbureau