Shopify Webshop

Verdens nemmeste shop system. Skabt til e-købmænd. 

Få en ny Shopify webshop

Gør som mange andre – lad os hjælpe dig i gang med din Shopify løsning!
Vi har de seneste år arbejdet med Shopify omkring design og udviklingen af webshops, og med god success blandt vores e-handlende kunder.

Skatteboxen.dk benytter en Shopify Webshop
Ny Shopify Webshop til Oh Oak
Vi rykkede peugetkværn.dk over på en Shopify webshop
Poul Pava fik billig hjemmeside med webshop

Hvorfor en Shopify webshop?

Brugt af mere end 400.000 virksomheder

Tallet taler for sig selv. Knap en halv million webshops kører pt. på en Shopify løsning, og endnu flere kommer til hver dag.

Verdens nemmeste system

Shopify er kendt for at være nemt, intuitivt og ``rart`` at bevæge sig rundt i. Det kommer dig som e-købmand til gode, specielt hvis du er ny til e-handel.

Kun fantasien sætter grænser

Vi har adgang til et lag af Shopify webshoppen som du som normal bruger ikke ser. Det gør at vi kan dykke dybt ned i koderne, og designe samt udvikle enhver funktion du måtte ønske.

Verdensklasse support

Vi tilbyder fuld dækning og sikring af din Shopify løsning med daglig backup, overvågning 24/7 og månedlig rapportering. Det gør at du kan sove trygt.

Skal vi komme i gang?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 24 timer

Hvorfor skal du vælge en Shopify webshop?

Shopify er blot en blandt mange e-commerce platformer du kan anvende til din virksomhed, men bliver anset for at være den suverænt bedste. Dette skyldes at Shopify er en billig løsning, med rigtig mange muligheder for dig som virksomhedsejer. Til dato bliver Shopify brugt af over 400.000 webshops, heriblandt en masse små webshops, men også store giganter som General Electric og Red Bull er brugere af platformen.

Memoo anbefaler Shopify til en stor del af vores kunder der har brug for en webshop grundet dets brugervenlighed, enorme antal funktioner, kompatibilitet, sikkerhed – ak ja, listen kunne fortsætte i det uendelige.

Shopify tager tit prisen som det mest brugervenlige e-commerce system der nogensinde er udviklet. Som virksomhedsejer er det den rene barnemad at oprette og redigere dine produkter. Alle små dag til dag ændringer klares med lethed af selv den uerfarne webbruger, så du har tid til at tænke på hvad du synes er vigtigt: Din virksomhed.

Shopify har ekstremt mange funktioner du kan bruge til at tilpasse din webshop til lige hvad du ønsker. Bare spørg os, så skal vi nok ordne det. Kun fantasien sætter grænser!

Siden Shopify er udviklet et sted, så får du ingen problemer med de indbyrdes funktioner på siden som er lavet til at fungere sammen upåklageligt. Med superstabile servere behøver du heller ikke at bekymre dig om at din side går ned. Shopify er en pakkeløsning der er klar til at køre fra du trykker start.

At Shopify er udviklet ét sted, betyder desuden at sikkerheden er i top. For det første skal du ikke bruge tredjeparts plugins til betalingsgateways –  det er integreret i Shopfy. At du ikke selv skal hoste din side på skumle webhoteller og installere utestede tredjepartsapplikationer, resulterer i en ultrasikker webshop. Foruden tager vi som webbureau selvfølgelig af backups og alle yderligere sikkerhedsforanstaltninger så du kan bruge tid på at drive din forretning frem for at bekymre dig om sikkerheden.

Prøv også vores gratis prisberegner

Jeg er rigtig godt tilfreds. Vi ligger nu højere på
Google, hvilket tydeligt kan mærkes på ordrene.

– Sissel Thuesen Jensen, Ejer af Blomsterverden.dk og Køkkenverden.dk / 5 ud af 5 stjerner

Memoo webbureau i København

Det skal starte et sted

Vi ved, hvad der skal til for at tiltrække de kunder netop du ønsker og hvordan man opstiller en hjemmeside på den helt rigtige måde. Kontakt os fra Memoo for at høre nærmere!

Ring på tlf. 71 80 50 00
Holdet bag tilbuddet om billig hjemmeside