Sociale medier: Guldkorn til brug i din virksomhed

Brugen af de sociale medier har været stigende de sidste par år. Det har bredt sig enormt meget, og har været med til at ændre den måde, vi kommunikerer på nettet. Det har resulteret i nye og effektive muligheder for dig og din virksomhed, og der er generelt mange gevinster ved brugen af de sociale medier. Du kan f.eks. markedsføre dine produkter på Facebook og har endvidere en unik mulighed for at ”invitere” dine kunder ind i din virksomhed. Dine kunder bliver på den måde dine medspillere, da de kan hjælpe dig til at sprede dit indhold og budskab.

Måske er du og din virksomhed allerede aktiv på flere sociale medier, men synes ikke, at I opnår den ønskede effekt?

Skab en sammenhæng:
Mange virksomhederbegår den fejl, at de er aktive på flere forskellige medier uden koordinering. Et eksempel på dette ville være, hvis man som virksomhed tager udgangspunkt i ét bestemt budskab på Twitter, men et helt andet på Facebook. På den måde bliver de sociale medier brugt uafhængigt af hinanden, hvilket i sidst ende ikke vil give nogen positiv effekt. Der skal helst være en rød tråd og man skal sørge for at holde budskabet skarpt.
Skab en sammenhæng, og undgå at forvirre brugen.

Se eksempel på virksomheden GastroFun, der formår at bruge alle de digitale medier til fulde.

At lægge en strategi:
At lægge den helt rigtige strategi før brugen af de sociale medier, kan være det, der gør den store forskel for dig og din virksomhed. Det er vigtigt med den strategiske tilgang, så man finder den løsning som er mest optimal for virksomheden. Der er ingen endegyldig opskrift på den rette strategi, da det primært afhænger af målgruppe, målet og ressourcerne. Strategien skal hjælpe dig til at vurdere hvilket medie du og din virksomhed bør tage i brug, for at nå ud til den relevante målgruppe. På den måde får du mest muligt ud af din færden på de sociale medier.
Vi, hos Memoo, kan hjælpe dig med at assistere, opsætte og vejlede dig og din virksomhed.

Vi er eksperter i annoncering på de sociale medier, hvilket vi selvfølgelig også hjælper dig med, så du kan ramme dit kundesegment præcist.

Vi indsamler data om dine tidligere kunder for dig, så du kan ramme dine fremtidige kunder mest effektivt og derudover tilbyder vi fri grafisk vejledning og service.
Vi har øje for din virksomhed og ved, at den rette hjælp til de sociale medier bunder i en god og individuel vurdering af hvad der er bedst for dig og din virksomhed. Det tilbyder vi kvit og frit – uden binding.

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.