Unikt webdesign – hvordan og hvad koster det?

Som virksomhederne bag, er ikke alle webdesigns ens. De tjener til forskellige formål, kan have specielle krav og derfor findes der også webdesigns i alle prisklasser.

Den rigtige pris beregnes ud fra de funktioner, der er nødvendige for at webdesignet indeholder de elementer, som giver mening for virksomhedens mål.

Et unikt webdesign

Der findes flere forskellige løsninger, afhængigt af, hvordan ambitionerne i virksomheden er. Hos Memoo ser vi oftest at vores kunder vælger et unikt design, hvor vores dygtige grafiker tegner webdesignet på computeren, inden det sendes videre til vores programmør.

På den måde får du et skræddersyet webdesign, men selvføglelig til en god pris.

Forarbejdet

Inden arbejdsprocessen for et webdesign sættes i gang, er det rart at have været igennem en tankeprocess/brainstorm. Ha’ den med dig selv, dine kollegaer, hustru/mand eller en kollega. Brug også gerne os – det er trodsalt derfor, vi er her.

Tankeprocessen består af ting som:

  • Brainstorm på din målgruppe (Hvem er de, og hvad betyder det for siden?)
  • Farver og udtryk
  • Hvad ser ud til at virke for konkurrenterne?
  • Hvad ser ikke ud til at virke?
  • Hvad foretrækker du selv en hjemmeside kan?
  • Beskrivelse af de ønskede funktioner/krav til siden

Jo mere du selv har forberedt, destå nemmere bliver det, når du (forhåbentlig) engang skal en snak med mig – eller en af mine kompetente kollegaer.

Hvad kan vi tilbyde?

Memoo tilbyder dig en skræddersyet webdesign løsning, til en overkommelig pris. Om du ønsker en webshop løsning eller en hjemmeside, er vi klar til at designe og udvikle et professionelt webdesign til dig.

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.