cup cup

chat-bubbles-couple-hand-drawn-outlines chat-bubbles-couple-hand-drawn-outlines

tool tool

people people

En uforpligtende kop kaffe.

I holdes ajour under hele processen

Første udkast - tid til rettelser og feedback

Vores succes, er din succes

En uforpligtende kop kaffe

Det hele starter med et møde. Vi vil rigtig gerne høre om jer og jeres virksomhed. Hvad I går og laver, hvilken værdi I skaber for jeres kunder og ikke mindst, hvad vi kan gøre for jer. Der er ingen smart sælger, det er bare os. Vi snakker om jeres behov, tanker og ønsker omkring jeres nye webløsning, og vi skal nok love at byde ind med en masse guldkorn. Dét som er vigtigt for os, er at du kan gå derfra med en god mavefornemmelse og fuldkommen klarhed over hvad vi kan, samt hvilket design, indhold og funktioner der skal inkluderes i jeres nye webløsning.

Bliv en aktiv del af processen

Efter vi har fået skudt projektet i gang og fået forventningsafstemt, begynder vi at udvikle din webløsning, på baggrund af vores møde. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi isolerer os i en kælder med et ocean af kaffe og vores computere. Nej, vi sørger for kontinuerligt at holde dig opdateret - omend vi støder på udfordringer, eller det hele kører som smurt. Før vi starter på udviklingsprocessen, tilretter vores grafiker hjemmesidens design til punkt og prikke, så vores udviklere kan kode på liv og løs, ligeså snart designet overdrages. Dermed opstår der heller ingen misforståelser i forhold til slutproduktet.

Arbejdet præsenteres. Herefter feedback og tid til rettelser.

Efter timevis af nørkleri overdrages hjemmesiden fra udvikler, tilbage til projektleder. Herefter får du det første udviklet udkast præsenteret. Her får I mulighed for at gennemgå hjemmesidens funktionalitet og design, så I kan se, om der er noget I ønsker skal tilrettes, inden siden går i luften. I mellemtiden knokler vi løs og får hjemmesiden toptunet og køreklar, så vi er klar til at lancere.

Vores success måles i vores kunder

Til sidst “launcher” vi i fællesskab webløsningen. Du får tilsendt videomateriale, så du også selv kan blive ekspert i din egen webløsning, domænet overføres og vi går går “live”. Samarbejdet er dog (forhåbentlig) ikke slut endnu. Udover verdensklasse support og stabil hosting tilbyder vi også online markedsføring. Fordi én ting er at have en webløsning, men den skal også formidles til dine kunder - her hjælper vi også gerne.