Hjemmeside

Skræddersyet hjemmeside af et bureau

Få skræddersyet din hjemmeside af et bureau med mange års erfaring. Her vil du kunne få et design du 100% er tilfreds med uden at skulle bruge meget af din egen tid, som nok er meget bedre brugt på din virksomhed. Husk at være obs på skjulte gebyrer eller regninger, der kan presse sig på efterfølgende.

Skal du have aktiveret et bureau, så husk at være 100% sikker på hvad du vil have, og vær så præcis som mulig, så der ikke opstår uoverensstemmelser undervejs.

Hvorfor vælge et bureau til opgaven?

Skræddersyet design

Der leveres ofte helstøbte webløsninger – unikt design, skræddersyet til dit behov og din målgruppe. Designet er altid responsiv, hvilket gør webshoppen brugervenlig på både din computer, smartphone og tablet. Ovenstående burde i hvert fald være filfældet ved et ordentligt bureau.

Support

Efter webshoppen er lavet, kan du ved de fleste bureauer få koblet support på, så du altid er dækket helt ind, hvis du kommer i problemer efterfølgende.

Spar tid

Hvis du skal lave det helt selv, så står du selv for alt og det kræver utrolig meget tid. Hvis du oveni er en person der ikke er helt inde i det, så tager det bare rigtig lang tid at lærer systemerne uden hjælp.

Hvorfor bør du investere i en professionel hjemmeside?

Verden er i konstant digital udvikling, og hvad der virkede i går, virker højest sandsynligt ikke i dag. Let tilgængelighed har altid været grundsten som virksomhed, uafhængig af branche, og med onlineverden i så hastig vækst, er en stærk digital visuel identitet et must-have i den moderne verden.

Hvis ikke man som virksomhed har en hjemmeside, eller i det hele taget bare en ikke-funktionel hjemmeside, vil de søgende kunder blive ledt videre til en konkurrent, som har klaret dette punkt bedre end din hjemmeside. At have sin egen hjemmeside, er stedet man bør starte.

Ej selv din hjemmeside uden skjulte gebyrer

I dag er der rigtig mange web- og reklamebureauer som sælger webløsninger, der er billig i opstart. Til gengæld bindes man ofte også som kunde til dyre abonnementaftaler i mange år fremadrettet, hvorfra de tjener deres penge. En næsten gratis webløsning, kan derfor hurtigt gå hen og blive rigtig dyr i sidste ende – langt dyrere end en webshop, du selv ejer.

Vær derfor obs på, om du er ved at ryge i fælden ved et bureau, der har alt for lange bindinger eller hvor du ikke engang selv ejer din side bagefter. Husk: Pris og kvalitet hænger sammen! Lyder det for godt til at være sandt, så er det nok også sådan det forholder sig.

Se et udsnit af flotte designs lige her: FlyttemalerGenoplivUBJNaturplankBNAutoteknikByggesagsbehandling-apsKontorplusGodbilplejeMoriKriseBelladonna-aalborg, Bmc-Danmark,

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.