Få en professionel webshop til en fair pris

Gør som bl.a. Poul Pava, Peugeot og mange flere – lad os hjælpe dig i gang med dit online salg!

Få skræddersyet din egen webshop

Dine internetsalg starter her! Memoo er eksperter i e-handel og har flere års erfaring med udvikling af professionelle webshops. Vi sammensætter den helt perfekt webshop til dig og din virksomhed – uden skjulte gebyrer. Hos os kan alle ønsker imødekommes – det, som ikke er standard, udvikler vi fra bunden.

Størst værdi for pengene

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har dog gjort en dyd ud af at kunne tilbyde den højeste kvalitet for de laveste priser. Vores mange års erfaring indenfor e-handel kommer de webshops vi laver til gode, hvilket betyder, at vi kan holde prisen i bund, og stadig levere god kvalitet.

En intuitiv og brugervenlig løsning

Mange webbureauer leverer i dag webshops uden at sætte kunden ind i systemet. Vi følger i stedet vores kunder til dørs, og med i bagagen får du skræddersyede videoguides til netop din webløsning. Vi sørger altid for at sende nye e-købmænd videre med en god og selvsikker fornemmelse omkring deres webshop – dét er vigtigt for os.

Hvorfor vælge Memoo?

Skræddersyet design

Vi leverer helstøbte webløsninger lavet inhouse - unikt design, skræddersyet til dit behov og din målgruppe. Designet er altid responsive, hvilket gør webshoppen brugervenlig på både din computer, smartphone og tablet.

Brugervenligt system (CMS)

Vores webshops udvikles på basis af open-source systemet Woocommerce, der sikrer, at du i fremtiden har mulighed for at tilføje produkter, skifte billeder, ændre tekst og meget mere!

Projektstyring

Når du får udarbejdet en webshop hos Memoo, tilknyttes du altid en fast projektleder, der sørger for ugentlig rapportering og kontinuerlig gennemsigtighed gennem hele forløbet.

Support i verdensklasse

Efter webshoppen leveres, får du adgang til vores videomateriale, så du også selv kan blive ekspert i din egen webshop - men du kan selvfølgelig også altid få gratis hjælp af os, indtil du er kommet helt ind i systemet.
Ny hjemmeside i responsivt web design

Hvorfor investere i en professionel webshop?

Vi lever i en verden præget af konstant digital udvikling, og det der virkede i går, virker højest sandsynligt ikke i dag. Det er efterhånden et succeskriterie at kunne afsætte sine varer over nettet, og hvis ikke et succeskriterie, så er det med garanti noget der for alvor vil kunne skabe solide tal på bundlinjen, hvis man som forretningsejer endnu ikke har prøvet kræfter med den digitale verden.

Har man ikke en stærk online profil, eller i det hele taget ikke en up-to-date webshop, er chancen for at de søgende kunder vil blive ledt videre til en konkurrent, som har taget hånd om den digitale facade før dig, umådelig stor. En professionel webshop, er stedet du bør starte – omend du ønsker at starte virksomhed eller du allerede har en fysisk butik.

WooCommerce CMS

Hos Memoo tilbyder vi professionelle webshops, med eget domæne, til et overskueligt beløb. Brugervenlighed og en intuitiv tilgang prioriteres utrolig højt, og derfor udvikler vi også alle vores webshops i opensource systemet WooCommerce der sikrer, at vores kunder i fremtiden har rig mulighed for at oprette produkter, tilføje billeder og hvad der ellers er relevant at kunne håndtere som online shopejer. Det er et system, som er utrolig let at betjene, men skulle du alligevel stå overfor tekniske udfordringer, er du altid dækket af fri support – og vi er også at fange i weekender og på helligdage, så du er godt dækket ind. Herudover giver systemet os også mulighed for at sørge for basal søgemaskineoptimering (SEO) på din webshop, helt fra start, og du kan derfor allerede komme ét skridt foran dine konkurrenter på Google.

Hos os ejer du selv din webshop – ingen skjulte gebyrer

Vi tror og brænder for et kompromisløst produkt og afleverer derfor altid en webshop, der for dig som kunde er let at gå til. Du bindes ikke af urimelige abonnementer, der forlænger sig selv og der er hellere ingen skjulte gebyrer.
Med mange års erfaring i konverteringsoptimering, design og udvikling af professionelle webshops, sørger vi for, at du som shopejer kan fokusere på det, der er vigtigt for netop din virksomhed. Vi leverer alt fra små, brugervenlig webshops til mere avancerede shopløsninger der skal kodes fra bunden. Det, som ikke er standard i WooCommerce, klarer vores dygtige udviklere selv. Herudover sørger vores designere for et unikt konverteringsvenligt design, skræddersyet til din branches målgruppe. Alt er simpelthen inkluderet.

I dag er der rigtig mange web- og reklamebureauer som sælger webløsninger, der er billig i opstart. Til gengæld bindes man ofte også som kunde til dyre abonnementaftaler i mange år fremadrettet, hvorfra de tjener deres penge. En næsten gratis webløsning, kan derfor hurtigt gå hen og blive rigtig dyr i sidste ende – langt dyrere end en webshop, du selv ejer.

Vi er trætte af branchens frække kneb, og ønsker at gå vores egen vej. Hos os ejer du derfor altid din egen webshop og du bliver hverken bundet op på urimelige abonnementer, der forlænger sig selv, eller overrasket med skjulte gebyrer. Selve systemet vi opsætter din webshop i er gratis, og du betaler derfor udelukkende for opsætningen og selve designet af webshoppen. Prisen varierer så af om du ønsker ekstra funktioner som eksempelvis en prisberegner, samt hvilket design og layout du kunne tænke dig at have på din nye webshop.

Vi er unge, passionerede og brænder for det vi laver, og så tør vi stå på mål for vores arbejde. Vi håber at høre fra dig.

Prøv også vores gratis prisberegner

Webshop
Udtalelse fra kunde

Webshop

Vi glæder os til at være med ombord på bureauet mange år fremover. Det arbejde vi har fået udført, har altid levet op til vore forventninger.

Michael Pedersen - Ejer af Koala Reklame A/S

5 / 5 stjerner

Memoo webbureau i København

Det skal starte et sted

Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at gå lige til sagen – og vi lytter, før vi taler. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få sparring og tilbud på ydelser indenfor webdesign, webudvikling og online markedsføring.

Ring på tlf. 70 66 68 47
Drengene bag Memoo Webbureau