Memoo er et digitalt web- og reklamebureau

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste deres forretning.

En webløsning du forstår

Vi ved, hvor svært det kan være at finde kompetente webbureauer. Du har muligvis haft en dårlig oplevelse, hvor du er blevet vildledt til at indgå en dyr abonnementsaftale og betale skjulte gebyrer. Det vil vi gerne gøre op med.

Hos os bliver du holdt i hånden fra start til slut, og vi sikrer, at du kommer sikkert i land. Det er vigtigt for os at forstå din forretning, dine mål og ambitioner – for hvis ikke vi gør det, så kan vi ikke lave en løsning, der for alvor kan skabe værdi for din forretning.

Det betyder også, at hvis vi f.eks. sælger en hjemmeside, så afslutter vi ikke opgaven, før vi er sikre på, at du som kunde ved, hvordan du skal bruge din webløsning som en aktiv del af din virksomhed.

Et full service webbureau

Hos os kan alle ønsker imødekommes. Det som ikke er standard, designer og udvikler vi fra bunden.

Vi varetager alt fra design og udvikling, online markedsføring, hosting samt løbende rådgivning og service. Disse kompetencer gør, at vi er i stand til at skræddersy den bedste løsning til lige præcis dig og din forretning.

Vi tilbyder en fuld redigerbar webløsning, hvor du altid kan foretage de ændringer, som du har brug for. Du kan nemlig selv administrere ændring af billeder, tekst mm. lige når du har behov for det – helt uden ekstra omkostninger. Vi finder det essentielt, at det er dig, der ejer din webløsning!

Over 200 tilfredse kunder

Vi laver ikke løsninger, som vi ikke selv ville bruge, eller kan stå inde for.

For os er det ikke kun vigtigt at levere et godt produkt til dig og din virksomhed. Vi mener ligeledes, at det er afgørende, at du som kunde efterfølgende er i stand til at bruge din webløsning på en måde, der gavner din forretning og skaber værdi for dine kunder.

Som en del af din personlige webløsning tilbyder vi ligeledes skræddersyede videovejledninger efter udarbejdelsen af hjemmeside/webshop. Du kan måske have brug for hjælp til, hvordan du udarbejder en ny underside.  Vores vejledninger sikrer, at du bliver guidet sikkert gennem din hjemmesides funktionalitet fra A til B, så du kan blive en ekspert i din egen webløsning. De personlige videoer er frit tilgængelige, sådan at du altid har adgang til dem, hvis du får brug for at genopfriske din viden om en bestemt funktion på hjemmesiden.

Webbureau i København og Aarhus

Vi har adresse både i København og Aarhus, hvorfra vi varetager webløsninger for over 200 tilfredse kunder af alle størrelser.

Vi er unge, passionerede og brænder for det, vi laver – og så tør vi at stå på mål for vores arbejde. Vi håber på at høre fra dig.

Præsenteret i medier som

Memoo webbureau i København

Det starter med et opkald

Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at gå lige til sagen – og vi lytter, før vi taler. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få sparring og tilbud på ydelser indenfor webdesign, webudvikling og online markedsføring.

Ring på tlf. 70 66 68 47