Memoo er et digitalt web- og reklamebureau

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste deres forretning.

Os bag Memoo

Memoo er stiftet i 2015 af 3 unge drenge med 1 ambition: ”Vi vil hjælpe ambitiøse virksomheder med at opnå succes i den moderne tidsalder”. Sammen har vi kompetencer inden for visualisering, planlægning, udvikling og lancering.

Alt ovenstående er kompetencerne som gør at vi i dag kan byde dig velkommen til Memoo.

Memoo befinder sig på Bornholm, hvor vi tilbage i 2015 så et hul i markedet, da mange virksomheder så sig udfordret på digitalisering, web, markedsføring og design, hvilket vi alle har erfaringer med fra tidligere iværksætterprojekter. I dag varetager vi webløsninger for over 200 tilfredse kunder og arbejder til daglig på at skabe brancheførende resultater for B2C og B2B virksomheder.

Lokal forankring
Hos Memoo har vi kunder fra hele landet, og det er vi rigtig glade for. Alligevel er det dog Bornholm, der altid har været udgangspunktet for vores forretning, og derfor vil vi også give noget tilbage. Vores virksomhed bygger derfor på en stærk lokal forankring, der er opsummeret i nedenstående bulletpoints

  • Memoo vil involvere, støtte og engagere sig i events, begivenheder og aktiviteter
  • Memoo vil udelukkende benytte unge under uddannelse på Bornholm ved ansættelse
  • Memoo vil aktivt hjælpe med at inspirere og fortælle den gode historie om Iværksætteri

Hos os er du velkommen
Modsat mange andre reklame- og webbureauer ønsker vi at sørge for, at alle vores kunder går herfra med et produkt de kan bruge og forstår. Det betyder at hvis vi f.eks. sælger en hjemmeside, så afslutter vi ikke opgaven, før vi er sikker på, at du som kunde, ved hvordan du skal bruge din hjemmeside som en aktiv del af din virksomhed.

Vi, Miklas, Rasmus og Andreas byder dig endnu engang velkommen til Memoo.

Vi tror på …

Forståelse for din forretning

Vi tror på, at et ordentligt produkt udspringer af en ordentlig forståelse. Derfor gør vi meget ud af at researche og sætte os ind i din forretning, samt hvilke værdier, dine kunder sætter pris på.

Projektledelse

Vi tror på gennemsigtighed og en ordentlig fremgangsplan. Du tilknyttes en projektleder på din opgave, der altid sørger for at vores ydelser lever 100% op til dine krav. Projektlederen holder overblikket, så du som kunde kan slappe helt af.

Nære, personlige relationer

Vi tror på den uformelle og personlige dialog, hjælp og support. Som kunde er du ven af huset – du er altid velkommen hos Memoo, og vi har altid kaffe på kanden.

Glæden ved arbejdet

Vi tror på glæden ved et godt stykke arbejde. Vi vokser sammen med vores kunder, og en succes for dig er en succes for os. Vigtigst af alt skal det være sjovt at arbejde. Alt andet giver ikke mening.

Personerne bag Memoo

Miklas Kroager

Bureauchef & Partner

Tlf: 23 46 98 57

miklas@memoo.dk

Rasmus Emil Jeppsen

Grafisk design & Partner

Tlf: 28 60 08 98

rasmus@memoo.dk

Andreas Pedersen

Webudvikling & Partner

Tlf: 50 33 35 55

andreas@memoo.dk

Christian Westerdahl

Marketing

christian@memoo.dk

Mathias Dam

Webudvikling

mathias@memoo.dk

Drengene bag Memoo Webbureau

Det starter med et opkald

Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at gå lige til sagen – og vi lytter, før vi taler. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få sparring og tilbud på ydelser indenfor webdesign, webudvikling og online markedsføring.

Ring på tlf. 71 80 50 00
Holdet bag tilbuddet om billig hjemmeside