Bør man have en hjemmeside/webshop på Bornholm?

Mange har overvejelser om hvorvidt de bør tage hul på online delen. Denne artikel skal give dig et indblik i fordelene ved at investere i en hjemmeside eller webshop. Uanset om du sidder i bestyrelsen i en enorm produktionsvirksomhed, eller blot former tallerkner ude i baglokalet, er online synlighed og tilstedeværelse altid en garanteret god aktivitet.

Vi snakker med mange, der frygter det tekniske i at skulle vedligeholde en hjemmeside. Til dem kan vi kun sige “Kom i gang!”. At redigere og vedligeholde sin side er ikke raketvidenskab og du kommer lynhurtigt ind i det. Husk at vi altid tilbyder gratis support og sparring med gode råd til vores kunder!

En hjemmeside på Bornholm vil gøre livet nemmere og sjovere på rigtig mange områder – her kan du læse om et par af dem:

Dit online visitkort 24 timer i døgnet – Spar tid med svar på ofte stillede spørgsmål
En hjemmeside er en grundlæggende del af enhver forretning. Du kan ikke holde åbent hele tiden – men det kan din hjemmeside. Din hjemmeside præsenterer, servicerer og assisterer dine kunder døgnet rundt. Får du mange henvendelser på telefon eller i butik(Hvis du har sådan en), bør du investere i en hjemmeside med svar på de ofte stillede spørgsmål. Den aflaster dig, og giver dig mere tid til det du er god til.
OBS: At en hjemmeside kører 24/7, betyder også at den skal opdateres af og til.

Skab troværdighed med din hjemmeside
Når du skal ud og købe det du længe har ønsket dig, undersøger du så pris, anmeldelser og omtale? Det gør langt de fleste af os. Din hjemmeside vurderes af dine kunder, inden de beslutter om de skal købe af dig – dette gælder i sær for små/mellemstore virksomheder, der ikke er kendt i forvejen.

Du er let at få fat i – når du vil
Enhver ildsjæld, der brænder for sin forretning, vil servicere kunderne alle døgnets vågne timer. “Desværre” skal der dog være tid til andet i livet, men med en hjemmeside betyder det ikke, at kunderne ikke kan få fat i dig. Ved hjælp af simple kontaktformularer, kan kunderne fra din hjemmeside sende dig en email, uden at skulle åbne deres eget mailprogram.
Du modtager beskederne på din hjemmeside, og kan svare når du har tid og lyst.

Nyhedsbreve
Trykte medlemsblade er out – nu er det nyhedsbreve der rykker! Du kan sende medlemsblade via emails til dine kunder, og i kan roligt sende flere om året – det er ganske gratis. På den måde er i altid i tæt kontakt med jeres kunder, der også er vilde med at blive opdateret med tilbud, nyheder eller andet fra din virksomhed.

Undgå for meget print og papir
Papir og print er ikke kun skidt for miljøet, men også for din pengepung. Print kan være en fin ide i forbindelse med kampagner, events/messer og lign., men for de fleste er det en dårlig kortsigtet løsning. Din hjemmeside derimod, vil være tilgængelig overalt – uanset tidspunkt. Den skal ikke printes om hele tiden, for derefter at smides ud. Små justeringer, opdateringer og vedligeholdelse kan holde din side kørende til den dag internettet lukker ned – Og hey, det sker ikke lige foreløbig! 😉
Læs mere om mulighederne for design og print af tryksager

Du er let at finde
Når du opretter en hjemmeside eller webshop på Bornholm – eller andre steder fra – vil du have muligheden for at indtaste adresse, åbningstider, kontaktinformationer mm. på Google. På den måde er du let at finde, når du søges efter på kortet eller på nettet, og dine kunder har rutevejledning og andre praktiske informationer lige ved hånden.

Kommuniker dit budskab til hele Danmark.
En kampagne på tryk, tvspots og andre former for markedsføringsaktiviteter kan koste dig dyrt, hvis dette er din eneste kontakt med kunden. Disse aktiviteter er naturligvis vigtige for at være “top-of-mind” hos kunden, men med en hjemmeside kan nå bredt ud til alle, uanset geografiske afstande og budget. At holde din hjemmeside kørende er ganske gratis! 

Er en hjemmeside eller webshop noget for dig?
Vil du også øge din troværdighed, spare penge på papir og print, være online 24 timer i døgnet og – så kontakt os i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ambitioner og ideer. Har denne artikel ikke givet dig nogen form for indblik, og ønsker du en personlig forklaring, er du altid velkommen til at ringe på tlf 23 46 98 57.

Godt nok er virksomheden ikke på Bornholm, men et godt eksempel på ovenstående vil være God Bilpleje

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.