Den dovne kunde foretrækker en internetbutik

Vi kender det alle sammen. Følelsen af dovenskab – følelsen af, ikke at orke at gå ud i butikkerne og finde den gave man har brug for, eller ting man gerne selv vil have. Det er jo så utroligt meget nemmere at tænde for sin computer, og finde hvad end man har brug for på en hjemmeside. På denne måde behøver man ikke rejse sig op fra sin seng og bruge en højhellig søndag eftermiddag på at lede i tusindvis af butikker. Det kan faktisk være ret svært – specielt hvis man har en god seng. Du kan bare se de bedste elevationssenge lige her. Spøg til side – lad os komme videre!

Rigtig mange fysiske butikker oplever stor modgang på grund af netop dette. I særdeleshed tøjbutikker. Kunden går ned for at prøve tøjet på, for at se hvordan det ser ud på vedkommende, og vender derefter tomhændet fra butikken. For kunden er udmærket godt klar over, at man på internettet kan finde varen væsentligt billigere end i den pågældende butik – og måske endda på tilbud et sted. Dette er naturligvis fordi så mange kunder har oplevet at modtage en vare, som ikke lige levede op til de forventninger vedkommende har haft.

Det er derimod gennemgående for os mennesker, at når vi ikke har forstand på varen, ønsker vi at kunne få noget ekspertise fra en person der ved, hvad han/hun snakker om. Det er blandt andet derfor, at der bliver solgt så mange computere og fjernsyn i fysiske butikker frem for på internettet. For hvis man besøger selve forhandleren vil en ekspert inden for området kunne fortælle hvad alverdens tekniske fagudtryk, som den normale person måske ikke lige forstår, betyder.

Derfor er det utroligt vigtigt som virksomhed at have en internetbutik, ene og alene fordi man vil ramme en enorm målgruppe af mennesker, som aldrig i livet ville orke at rejse sig fra sofaen på en af deres to fridage i løbet af ugen, hvor der typisk bliver handlet stort ind fra de fleste mennesker.

Se nogle af vores webshops her: LP Antik & DesignUBJFynske Bedemænd, Læsøfruerne, Vitus Guld

Hos Memoo kan vi hjælpe dig med netop at designe samt udvikle din helt egen webshop, så tøv ikke med at kontakte os!

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.