Frækt design på WordPress

Der findes utallige eksempler på hjemmesider, der følger konventionerne for meget. Det gør, at der er mange hjemmesider, der ligner hinanden. Det er en udfordring, hvis man gerne vil skille sig ud og blive lagt mærke til. I dag hvor der er kamp om brugernes opmærksomhed, så handler det om at blive fange læserne hurtigt, og det kan man blandt andet gøre gennem et opsigtsvækkende design.

Mange virksomheder vælger et simpelt, professionelt design, der passer i stilen indenfor branchen. Der kan være nogle stærke konventioner, når det kommer til websitedesign. Og mange af dem skal man følge for ellers kan det gå ud over brugeroplevelsen, hvis ikke brugerne kan navigere nemt på hjemmesiden. Men det er en hårfin grænse mellem at ligne de andre og skille sig ud.

Hvordan vælger man et godt design?

Som sagt handler det om at finde balance mellem at lave en hjemmeside, som passer ind i konventionerne og som på samme tid er opsigtsvækkende, og en man husker. Hvordan kan man blive en afsender, som brugerne husker? Det er blandt andet den taktik, som siden Eroti bruger.

Eroti er et eksempel på en hjemmeside, som formår at overraske, når det kommer til design. Det er et meget simpelt design til en webshop, der sælger et vovende produkt. Det drejer sig altså om at kigge på ens konkurrenter og se på, hvilken stil de bruger på deres hjemmeside. Derefter handler det om at kigge på, hvordan man kan skille sig ud fra konkurrenterne.

Det kan designet være et effektivt middel til. Gennem brug af effekter, grafikker, farver, billeder, video kan man skabe en iøjnefaldende hjemmeside med et twist, som gør, at de besøgende ligger mærke til en. Besøgende på ens site vil ofte lede efter noget specifikt, men de lander meget ofte på forsiden, derfor kan du med fordel sætte ind her først.

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.