Hvorfor WordPress hjemmeside?

Hvis du ikke har hørt om det populære CMS-system, WordPress, så er det på høje tid, at det bliver introduceret for dig. WordPress er et brugervenligt og såkaldt open-source system, som hver tredje hjemmeside på verdensplan bliver skabt i. Open-source betyder kort fortalt, at der er frigivet en lang række af plug-ins, temaer og elementer, som du kan gøre brug af, når du selv laver eller får udarbejdet en ny WordPress hjemmeside – uden at du skal bøvle med bureaukrati, besvær og licenser. Det er med andre ord et stærkt forankret fællesskab, hvor du oftest med en engangsbetaling kan åbne døren ind til CMS-systemets svar på Narnia. Ydermere er der en mangfoldighed af udviklere, der i skøn forening, kan byde ind med nyt indhold, som let kan blive integreret i WordPress-systemet og anvendes af dets mange brugere. På denne måde har man med en WordPress hjemmeside konstant muligheden for at arbejde kontinuerligt med sit design og output, således at det kan blive skræddersyet til de helt rigtige målgrupper. Skal der ændres på nogle farver eller lignende, kan det let gøres af administratoren, der i de fleste tilfælde er dig selv. Vælger du at lade et professionelt webbureau stå for din WordPress Hjemmeside, er proceduren nem og overskuelig som følgende:

  1. Du foretager en engangsbetaling, der betales i rater. Herefter får du udarbejdet en hjemmeside, der matcher med dine forventninger og forretning. Undervejs vil der være løbende dialog til at sikre, at dette sker fyldest. Der vil tilmed være en korrekturrunde, hvor de endelige rettelser vil komme helt på plads.
  2. WordPress hjemmesiden overdrages til dig og du bliver sat grundigt ind i, hvordan du fremover gebærder dig og administrere hjemmesiden. Der er altså ikke tale om trælse og omkostningstunge bindingsperioder.
  3. Du får slutteligt et professionelt resultat, hvor du selv kommer til at eje hjemmesiden 100 %. Herefter har du mulighed for at tilvælge support- og driftsaftaler, der er med til at styrke sikkerheden og generelt gøre det nemmere for dig at drive forretning.

Af denne grund bevarer du derfor selv fingeren på pulsen, men hvis problemer måtte opstå, kan du til hver en tid formidle kontakt til det webbureau, der stod for eksekveringen af din hjemmeside.

Hvor meget koster en WordPress hjemmeside?

Prisen på en WordPress hjemmeside varierer meget fra webbureau til webbureau. Dog er der oftest en sammenhæng mellem omfanget og kompleksiteten af hjemmesiden og prisen for udarbejdelsen. Skal du blot have en simpel hjemmeside med få funktioner, vil det ikke koste det helt store. Men det vigtigste er altid at hjemmesiden viser en tydelig forbindelse mellem din forretnings koncept og målgruppe. Dette er blandt andet ved at have en rød tråd på hjemmesiden, hvor farver, temaer og logoer spiller sammen med din forretnings værdier og visioner. Lyder det kompliceret kan det være en stor fordel at tage fat på et professionelt webbureau til at udarbejde din WordPress hjemmeside.

Vælg af professionelt webbureau og få det bedste resultat

Hvis du eksempelvis skal have lavet en simpel hjemmeside, vil det af naturlige årsager blive billigere kontra den mere komplicerede og avancerede hjemmeside med multisprog og alverdens andre funktioner. Ønsker du at blive klogere på, hvad det vil koste af realisere dine drømme for en professionel WordPress hjemmeside, kan du bruge denne prisberegner. Alternativt kan du altid tage kontakt til ErhvervsHjemmesider.dk for en uforpligtende snak.

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.