Skab det bedste kontormiljø i din nye virksomhed

Når man starter en ny virksomhed, kommer der for langt de fleste et tidspunkt, hvor man skal overveje at finde et kontor til sig selv og sine ansatte. Det kan være en længere, og til tider besværlig process, da der er mange ting, man skal holde styr på, hvis man skal skabe et godt kontormiljø. Du skal blandt andet kraftigt overveje beliggenheden, størrelsen, interiøret, kontorartikler, osv. Her kan du for eksempel finde et whiteboard til diverse præsentationer, hvilket er en ting, man ikke nødvendigvis tænker over. Et whiteboard giver utallige muligheder til både møder og oplæg. Du skal også overveje hvilke skriveborde, der vil give de bedste arbejdsforhold for dig og dine ansatte. Det kan for eksempel være et hjørneskrivebord, så du også får udnyttet kvadratmeterne bedst muligt. Herunder kan du læse mere om, hvad du skal overveje, når du skal finde et nyt kontor og skabe et godt kontormiljø.

Beliggenhed og størrelse 

Beliggenheden er essentiel ved et kontor, i den forstand, at det skal være relativt let for dine ansatte at kunne komme fra deres hjem til kontoret. Derfor ligger mange kontorer i byen, da det er let tilgængeligt med offentlig transport for eksempel. Der er dog den ulempe, at jo tættere på byen kontoret ligger, jo mere stiger huslejen/kvadratmeterprisen også. Det handler altså om at finde et godt kompromis, så sørg for at undersøge transport mulighederne grundigt, når du kigger efter kontorbygning. Desuden skal du overveje, hvor meget plads du egentlig har behov for. 

Invester i de gode kontormøbler 

Det er vigtigt have gode kontormøbler på kontoret, så dine medarbejdere ikke får gener og skader i ryg og nakke. Alle ved, at det, at sidde på en kontorstol flere timer om dagen, hver dag, ikke er sundt for nogen. Derfor kan det være en god ide at investere i hæve/sænke borde og nogle ordentlige kontorstole. Desuden vil dette gavne, da møbler i kvalitet ikke skal udskiftes særligt ofte og kan holde i mange år. Et funktionelt whiteboard er en god og smart idé til præsentationer og møder, som afholdes på kontoret. Et whiteboard kan yderligere anvendes af alle ansatte, og er gode, når præsentationen eller emnet for mødet, skal tilpasses den enkeltes fagområde eller emne. 

Sørg for det gode indeklima 

Til sidst er det værd at nævne, at man arbejder bedst, når der er et godt indeklima. Der kan ofte være dårligt indeklima i gamle bygninger, da der ikke er lavet god udsugning og luftgennemstrømning. Det er herved også en ting at overveje. Derudover skal der på kontoret udluftes jævnligt. Der bør yderligere ikke være madaffald inde på selve kontoret, hvor man arbejder, og en masse grønne planter kan være, ikke bare dekorative, men også hjælpe på luftkvaliteten i rummet.

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.