Gratis billeder til hjemmeside – her finder du dem

At finde billeder til din hjemmeside kan være en kamp, men heldigvis har andre været i samme situation, og oprettet værktøjer, der kan hjælpe dig på vej.

Og for guds skyld – brug dem! En hjemmeside med dårlige billeder gør brugeroplevelsen dårlig, troværdigheden lav og i sidste ende mindre penge i kassen hos dig. Du kan læse om det i vores blogindlæg Dårlige billeder = Dårlig hjemmeside

Vi har samlet 4 hjemmesider, der giver gratis billeder til din hjemmeside – også omtalt som “stock photos”.

gratis billeder til egen hjemmeside på stockphoto.io 

StockSnap.io

StockSnap har en enorm mængde af billeder til din hjemmeside, og deres smarte søgefunktion gør det nemt for dig at finde rundt i de tusindvis af gratis billeder.
Hver uge tilføjes der hundredevis af nye billeder, så det er bare med at holde øje ind i mellem, hvis du mangler et billede.

Gratis billeder til hjemmeside i høj kvalitet

Unsplash

Unsplash har en samling af gratis billeder til din hjemmeside i allerhøjeste kvalitet. Mange mener (heriblandt os) at Unsplash er den bedste side til at finde sine billeder, da kvaliteten simpelthen er et niveau over de mange andre sider
Unsplash’ koncept er at udgive 10 nye billeder hver 10. Dag. Det er ikke mange, men til gengæld er kvaliteten på de gratis billeder i top!

gratis billeder til hjemmeside på pexels, der har lovlige billeder til erhverv

Pexels

Pexels publicerer 50 nye billeder hver dag, og har derfor også en stor mængde af billeder. Fordelen ved Pexels er at du må bruge deres billeder uden at kredditere fotografen – også i kommercielle sammenhænge.  Vi håber du kan bruge nogle af de nævnte sider til at finde gratis billeder til din hjemmeside, og at du vil bruge billederne aktivt. Det er både til glæde for dig og dine kunder.

En professionel fotograf
Husk at selvom du kan finde lovlige billeder og gratis billeder til hjemmeside brug på nettet, så kan det i nogle tilfælde være godt, at få hyret en professionel til at tage unikke billeder for din virksomhed. Bruger du udelukkende disse såkaldte “stock photos” kan du godt opnå et lidt for upersonligt og kedeligt udtryk, så hold derfor en god balance i mellem dine billeder. Vigtigst af alt, er dog at have nogle gode billeder på sin hjemmeside!

JumpStory

Har du hørt om JumpStory? Det er en dansk tjeneste, der minder om Netflix og Spotify, men blot indenfor billeder.
Fra tjenester som Netflix, Spotify og iTunes kender du muligheden for at kunne søge iblandt millioner af musiknumre og film.
JumpStory har skabt et lignende univers for billeder. Tjek det ud på www.jumpstory.dk
JumpStory er din smarte genvej til millioner af flotte billeder og fotos, som du kan bruge frit – også til kommercielle formål.
Du kan endda afprøve det helt gratis i en måned og se, hvad du synes. Linket er www.jumpstory.dk/billeder
Hvis du vil fortsætte, betaler du kun 119 kr./måned for ubegrænset brug og downloads fra tjenesten.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os! Kender du et andet sted til at finde gratis billeder til hjemmeside, så hold dig heller ikke tilbage med at sende os en besked. 

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.