En hjemmeside er den bedste og mest effektive investering

Konkurrencen på markedet er hård disse tider. Men lad os komme til sagen – vi ved alle at dem, der elsker udfordringer ved at have en virksomhed, ikke vil være konkurrencen foruden!

En professionel hjemmeside er en af de mest værdiskabende, bedste og effektive investeringer du kan lave.

En hjemmeside er til at betale

Seriøst, det er sandt. Tænk på nogle af de udgifter du ellers har. Måske lejer du kontor, hvor du let betaler 3-5000kr/måneden for et par kvadratmeters plads. Det er en udgift på mellem 36.000 og 60.000 om året!
En ny professionel hjemmeside eller webshop for din virksomhed koster en brøkdel af den pris.

Det er en overkommelig udgift der kun skal betales til en enkelt gang, og hvor du ved, at tingene er i orden. Og lov mig – uanset om du er kunde hos Memo eller ej, så lad vær’ med at ty til de billige løsninger på dette området!

Tænk over det – dit kontor fungerer egentlig bare som et sted du kan sætte dig og arbejde. Udover det, så tør jeg væde på, at du ikke opholder dig på kontoret hele tiden. Måske er du til kundemøder, reparerer biler, sætter vinduer i eller er på vej til Mars – hvem ved?

Og ja, jeg ved da godt at dit kontor er en nødvendighed for dig. Bær over med mig. Jeg håber dog alligevel du har fanget min pointe, fordi vi fortsætter nu.

En hjemmeside eller webshop koster et par tusinde, men stadigvæk en brøkdel af hvad du årligt betaler for at sidde foran skrivebordet og arbejde.

De tusinde betyder at du kan have en hjemmeside – den bedste på dit marked – i mange år frem. Du vil være til stede 24 timer i døgnet. Information, salg, service. Din hjemmeside er der for dig. Også når du slukker telefonen, lukker computeren eller låser døren på kontoret

Lad os prøve at runde af…

Så ja, se det ikke som en udgift at have en hjemmeside, men snarere en investering i et ultra-billigt forretnings nødvendighed, der ganske hurtigt vil give dig et positivt afkast. Det lover vi dig.

En professionel hjemmeside eller webshop er en af de mest værdiskabende, bedste og effektive investeringer du kan lave.
Men ikke bare det. En hjemmeside/webshop er en nødvendighed. Et professionel digitalt ansigt udadtil er lige så vigtigt – hvis ikke vigtigere – end dit kontor.

En god hjemmeside er altså vigtig, da det viser din ansigt udadtil – Du har ikke ret lang tid til at hooke din bruger fast, så sørg for at gøre det ordentligt. Eksempel her, her og her.

Er du Bornholmer kan du her læse om nogle af tanker omkring at have en hjemmeside i et lille samfund!

Tak fordi du læste med!
Skulle du have spørgsmål kan du altid kontakte mig på tlf 23 46 98 57 eller sende dit spørgsmål skriftligt til mig på miklas@memoo.dk

Artiklen er skrevet af Miklas Kroager

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.