Memoo.dk overtages af ErhvervsHjemmesider.dk ApS

Da de, nu tidligere ejere af Memoo Webbureau, har valgt at lukke deres aktiviteter, har ErhvervsHjemmesider.dk overtaget hjemmesiden memoo.dk. Som webbureau har vi stor erfaring med udarbejdelse af hjemmesider, webshops samt drift og markedsføring af dem. Vi har de seneste 4 år udarbejdet over 1.100 løsninger og med vores tårnhøje tilfredshed, er vi nok dét bedste bud på en samarbejdspartner til den erhvervsdrivende, som skal have succes på nettet.

Som webbureau, udarbejder ErhvervsHjemmesider og Memoo efter samme principper. Vi gør en forskel hos den mindre erhvervsdrivende med en ny og professionel hjemmeside, udarbejdet i WordPress. Vi tager desuden en engangsbetaling og opererer ikke med ”hjemmesider på abonnement”-modellen. Hos os skal en hjemmeside pris være transparent og til at forstå.

Vi fortsætter prisberegneren, hvor man som besøgende kan få et estimat på en ny hjemmeside pris. Vi har dog valgt at skrue lidt ned for priserne, så maskinen spytter endnu skarpere priser ud til fordel for de mindre erhvervsdrivende, der benytter den.

Hos ErhvervsHjemmesider.dk udarbejder vi selvfølgelig også profesionelle webshops – og med stor succes. Dog laver vi ikke shopify webshops, men vil fremover tilbyde WordPress/WooCommerce, da det er her vores ekspertise ligger.

Webbureauet Memoo har primært arbejdet som et webbureau i Købehavn og på Bornholm. Dog har vi hovedkontor i Jylland, hvor vi driver vores webbureau i Aarhus. Vi har kunder i hele landet og tager flere gange månedligt til København og holder møder. Som oftest fungerer samarbejdet omkring en ny hjemmeside eller webshop over email og telefon, hvorfor den geografiske lokation i mindre grad er vigtigt. Dog afholder vi gerne fysiske møder med vores kunder, da det giver et ekstra element til samarbejdet omkring en professionel hjemmeside.

Vi ser frem til at byde nye kunder velkommen og fortsætte arbejdet med, at leverer professionelle hjemmesider. Skal du derfor have en pris på en ny hjemmeside så brug endelig prisberegneren, skriv i chatten, ring ind eller mail. Bor du i København og ønsker et møde er dette muligt, da vi fortsat agerer som dit københavnske webbureau.

Venlig hilsen
Simon Børsting & Samuel Glaes,

Partnere ved ErhvervsHjemmesider.dk ApS

Seneste indlæg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.